GAS!FABRIEK TIJDENS KUNST TOT DE NACHT

Kunst tot de Nacht luidt de traditionele opening in van het culturele seizoen van Alkmaar. Alle culturele instellingen laten tijdens deze avond/nacht zien wat zij de komende maanden in petto hebben. Natuurlijk is ook de Gasfabriek van de partij! Tijdens Kunst tot de Nacht wordt ons sfeervolle pand aan de Helderseweg opengesteld voor het publiek nog vóór de renovatie plaatsvindt, een bijzondere kans dus.

Bezoek de GAS!FABRIEK tijdens kunst tot de nacht op 5 september 2014

© Willem Schotten

 

De GAS!FABRIEK opent die avond haar deuren, zodat het culturele publiek tussen 19:00 en 24:00 uur kan genieten van een gevarieerd programma vol kunst, poëzie en muziek. Onder de deelnemende kunstenaars vind je grote namen, waaronder Cora Vries, Willem Schotten, Robin Klever, Rob Komen, Annemarie Kuster, Sander van der Poel, Joris Komen en Tineke Hoogendam.

Zin in een voorproefje

Alvast een kijkje binnen nemen dan vind je hier een foto-impressie van dit bijzondere pand, tot slot nodigen we je natuurlijk van harte uit om de Facebookpagina (even inloggen) van de Gasfabriek te bezoeken.

Heeft u ook interesse in een evenement in dit beeldbepalende pand? Laat het ons weten info@gasfabriek.com

Lees hier het artikel op rodi.nl GasFabriek nieuwe deelnemer kunst tot de nacht.

Lees hier nog meer artikelen

Kunst tot de nacht was een groot succes

Meer events in de GAS!FABRIEK

Advertentie

Eén gedachte over “GAS!FABRIEK TIJDENS KUNST TOT DE NACHT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.