SANDER VAN DER POEL

Bij de vooruitblik op Kunst tot de Nacht nemen we ditmaal Sander van der Poel onder de loep, bekend gezicht in Alkmaar en zeer veelzijdig artiest. Niet alleen is hij zowél een vaak onderscheiden en internationaal bekende kapper als een veelgevraagde make-up artist op het gebied van special effects: ook is hij een vakbekwame en progressieve fotograaf en documentairemaker. Waar hij de tijd vandaan haalt weten we niet en durven we niet te vragen, maar wat telt is dat we hem vol trots kunnen toevoegen aan onze line-up tijdens Kunst tot de Nacht.

Even voorstellen: Sander van der Poel

Dankzij zijn passie voor het kappersvak en zijn unieke gevoel voor stijl heeft Sander in de mode-industrie inmiddels ruimschoots zijn sporen verdiend. In 1999 won hij de Coiffure Award Nederland, opende hij een salon in het hart van Alkmaar en begon hij het vak van haarstylist te combineren met modefotografie, catwalkshows en reclame.

Sander

Fotograaf/ haarstylist/ make up artist

Zijn vele prijzen en nominaties (zowel nationaal als internationaal) en de samenwerking met stylisten en mode-iconen als Kim Vo, Tyler Johnston, Luke Walton, Paul Gehring en Schwarzkopf Professional bevestigen het aanzien van Sander als professional. Ook in televisieland is hij door de jaren heen uitgegroeid tot een veelgevraagde make-up artist op het gebied van special effects en heeft hij voor uiteenlopende programma’s de make-up verzorgd.

Als GAS!FABRIEK zijn we dan ook zeer verheugd om hem ditmaal in de rol van fotograaf te hebben kunnen toevoegen aan ons programma tijdens Kunst tot de Nacht. Dankzij zijn talent als stylist en zijn jarenlange ervaring in de mode- en modellenwereld weet Sander ook als fotograaf namelijk als geen ander karakters tot leven te brengen. In gecombineerde en soms uitgebreid bewerkte beelden schept hij een boeiende wereld die fascineert, wringt en verwondert. Zijn onmiskenbare kennis van het visuele en de actuele thema’s maken zijn werk op alle vlakken anders, ruimdenkend en progressief. Kortom: dankzij zijn deelname aan onze groepsexpositie moet een bezoek aan de GAS!FABRIEK zeker in uw plannen voorkomen!

zwarte piet 3
© Sander van der Poel – Zwarte Piet

Advertentie

2 reacties op “SANDER VAN DER POEL

 1. Dag Sander,

  Leuke foto on the site.
  Je telefoonnummer ben ik kwijt omdat ik prepaid een tijd niet heb gebruikt.
  Zou je me je telefoonnummer weer kunnen doorsturen?

  Hey de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Hai Nguyen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.