TINEKE HOOGENDAM

De veelzijdige Alkmaarse kunstenaar Tineke Hoogendam maakt zowel tekeningen, schilderijen, keramiek als grafiek. Met deze uiteenlopende technieken verbeeldt zij de zoektocht naar een balans tussen eenvoud en zeggingskracht. In haar sterke werk creëert dit multi-talent een evenwicht tussen vorm, kleur en verbeelding en raakt zij feilloos de tegenstelling tussen schoonheid en verval.

Tineke Hoogendam
Tineke Hoogendam

Multitalent exposeert met keramische objecten

Tijdens Kunst tot de nacht toont zij een serie keramische objecten die eerder zijn tentoongesteld in Polen, Duitsland en Nederland. De Alkmaarse Gasfabriek verwelkomt haar gráág als deelnemer aan de expositie en verwijst vol trots naar haar uitgebreide website www.tinekehoogendam.com.

Tineke Hoogendam - Object met palmschors
Tineke Hoogendam – Object met palmschors
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.