GERED VAN DE SLOOP EN NU?

Het had even wat voeten in de aarde, maar 23 juli 2015 is de eigendomsoverdracht gepasseerd bij de notaris en konden we proosten op de goede afloop. Het culturele erfgoed is in ieder geval gered van de sloop. Nu moeten we nog genoeg geld bij elkaar zien te krijgen om het pand weer in oude glorie te herstellen.

image

Alvast bedankt

Deze mijlpaal willen we even stilstaan bij alle steun die ons tot hier heeft gebracht.

Adapt als partner van het eerste uur en Van Diepen voor de hulp bij de kleine lettertjes. De Steun van Stichting de Waaier en de aangesloten maatschappelijk verantwoorde bedrijven in het bijzonder stichting MEO , de Rabobank en de Nationale Notaris.

De Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij. Zij hebben onze bewonersonderneming ondersteunt met een prachtig nieuw ontwerp van Arcadis voor de herbestemming van het erfgoed.

De Gemeente Alkmaar voor ondersteuning bij onze crowdfundraising via slimmersamen.nl.

LSA bewoners voor het organiseren van de themadag Duurzaamheid in de GAS!Fabriek.

We zijn goed op weg met toezeggingen voor een hypotheek bij de bank, meer dan €100.000 van 50 donateurs, het VSB fonds en stichting Doen. Alvast bedankt voor de toezeggingen, maar …

We zijn er nog niet…

Een deel van de financiering voor de verbouwing is nog niet rond. Hiervoor willen we een groot fundraising event houden in september. Alle steun is in de tussentijd meer dan welkom. In welke vorm dan ook. Sponsoring of korting op bouwmaterialen, donaties, hulp bij de bouw en het fundraising event, mankrachten, inzet van je talent en ondersteuning van de organisatie. Meld je aan en bouw mee!

Advertentie