NIEUWE LENTE 2016

Even een update van wat we al hebben bereikt dankzij steun van fondsen, onze partners, vrijwilligers. Met burendag en tijdens NL doet hebben we flink de handen uit de mouwen gestoken met bewoners, vrijwilligers en betrokken bedrijven. 

Mede dankzij donatie van Arcadis, het OranjefondsNaktuinbouw en het Betrekken bij Groen fonds van de provincie Noord-Holland hebben we de eerste stadslandbouw percelen gerealiseerd. Samen met de klussers van het park de oude Kwekerij hebben we tijden NLdoet geluncht in de gasfabriek bij de houtkachel en naderhand geborreld.

Met burendag hebben we samen alle kabels en gebroken ramen, panelen en andere vernielingen verwijderd. Tijdens NLdoet hebben we met diverse bedrijven heerlijk geklust. De eerste moestuin percelen en bakken zijn aanlegt, houten panelen van de ramen verwijdert. Inmiddels zit al het nieuwe glas erin en zijn we al aan het verven begonnen (als de kou het toe laat). Het waren 2 zeer inspirerende en productieve dagen. Zie een mooie impressie hieronder.

Komende maanden zetten we dit door met bewoners en lokale bedrijven. De Rabobank, de Koninklijke Marine en Kennemer Wonen komen nog een aantal dagen klussen. Met deze lokale support zijn we super blij. We kunnen niet wachten tot alles af is. Tot die tijd kun je op ma en do vanaf 9 uur komen helpen of een kijkje nemen tijdens onze vaste klusdagen.

Klus mee en geef je op via info@gasfabriek.com

Wil je ook als bedrijf ons project verder helpen laat het ons ook weten. Alle hulp is meer dan welkom!

Advertentie