KOMST TINY HOUSE BIJ DE GAS!FABRIEK

Het is gelukt! Marjolein Jonker uit Oudkarspel is de eerste die officieel in een Tiny House mag wonen. Gisteren is haar kleine huis vanuit de loods vervoerd naar haar definitieve bestemming bij de Gasfabriek in Alkmaar.

MINDER RUIMTE OM TE WONEN MEER OM TE LEVEN

Het huisje is geheel naar haar wensen ontworpen door Buro Walden en gebouwd door Tiny-House.nl.  Sinds eind mei 2016 woont Marjolein nu in een Tiny huisje bij de Gasfabriek. Ze houdt iedere maand een opendag, zodat je het duurzame huisje kunt bekijken. Het Tiny House is bio-based en volledig zelfvoorzienend, het is niet op nutsvoorzieningen en riool aangesloten. Wanneer je de zoekfunctie op haar website www.marjoleininhetklein.com gebruikt en de zoekterm ‘Tiny House techniek’ invoert kun je een aantal blogs vinden waarin Marjolein de techniek in het huisje uitleg, bijvoorbeeld de zonnepanelen installatie en watervoorziening.

Een volledig foto verslag van de bouw van het Tiny House kun je op deze pagina vinden.

Advertentie