ANNEMARIE KUSTER & JOKE MULDER

Vrijdag 9 september 2016 tussen 20:00 en 24:00 uur tijdens Kunst tot de Nacht en Zondag 11 september 2016 tussen 13:00 en 19:00 uur tijdens het BliTs Festival, kun je de prachtige werken van Annemarie Kuster en Joke Mulder komen bewonderen in de Gasfabriek aan de Lisdoddestraat in Alkmaar, de entree is gratis.

Annemarie Kuster

Kunstenaar in woord en beeld

Annemarie Kuster

Het werk van Annemarie kenmerkt zich door veelzijdigheid; tekeningen, schilderijen, assemblages en poëzie gaan grenzeloos relaties aan met belevenissen en artistieke vrijheden van de kunstenaar. Het prikkelt de toeschouwer en gaat voorbij aan vanzelfsprekendheid.

http://annemariekuster.exto.nl

Joke Mulder

Beeldend Kunstenares

mandela.
Joke Mulder

Mensen, ontwikkeling en natuur zijn veelal het onderwerp van haar olieverf- of acrylschilderijen en collages. Door middel van vorm, kleur, licht en beweging wil zij niet alleen een specifieke emotie of inzicht tot uitdrukking brengen, maar ook de gelaagdheid van de werkelijkheid benadrukken en de ervaring van het ondefinieerbare oproepen.

http://najade-art.nl

 

Advertentie