ROBIN SOMMERS & ALBERT CHAPEL

In samenwerking met designer Albert Chapel zijn een serie couture kunstwerken door Robin Sommers in beeld gebracht die de emotie en creativiteit van de kunstenaar perfect tot zijn recht laten komen. In de Gasfabriek worden tijdens het fundraising event  beelden uit diverse couture collecties op groot formaat tentoongesteld. Kom de collecties bekijken op vrij 9 en zon 11 september 2016.

albert chapel
1. Albert Chapel

Een deel van de collectie van Albert Chapel is afkomstig van project Togetherness i.s.m. Riley2Style en is gemaakt in de Gasfabriek en in boekvorm uitgebracht. Pure en soms rauwe beelden samengesmolten in een prachtige kunstcollectie. 

Fotograaf Robin Sommers werkt vaak vanuit een continue flow van inspiraties die op het moment van fotograferen samenkomen tot prachtige beelden. Een foto is slechts een product van een camera of smartphone. Het beeld wat ontstaat weerspiegelt de emotie van dat moment. Vaak in een split second. 

robin sommers
2. Robin Sommers

Robin is zelfstandig fotograaf en als telg uit een fotografen familie heeft hij zich ontwikkeld tot portret en fashion fotograaf. Voor meer info over zijn werken ga naar www.robinsommers.nl  

img_5696
Design: Albert Chapel, Styling: Riley2Style, Fotografie: Robin Sommers

Vrijdag 9 september 2016 tussen 20:00 en 24:00 uur tijdens Kunst tot de Nacht en Zondag 11 september 2016 tussen 13:00 en 19:00 uur tijdens het BliTs Festival, kun je de couture collecties en prachtige foto’s bewonderen in de Gasfabriek.

  1. Fotograaf:Robin Sommers
  2. Fotograaf: Marieke de Kort
Advertentie