CREJAT

Studenten en docenten van Crejat laten 9 en 11 september hun werk zien in een prachtige setting, als aftrap van een uniek fundraising weekend in de Gasfabriek. De sfeer van vergane glorie, de wederopbouw van de GAS!Fabriek en verschillende exposanten versterken elkaar als de deuren van het 100 jaar oude pand open gaan. 

Een uitgelezen kans om erfgoed, kunst, muziek en bijzondere kunstwerken van dichtbij te bewonderen. Kom kijken, proeven, luisteren en genieten van de werken van Crejat.

KUNST & ERFGOED

Crejat staat voor PART-TIME opleidingen en workshops in beeldende kunst – voor volwassenen.

Naast alle technische kanten is het beschouwen en bespreken van kunst in de lessen een belangrijk aanvullend onderdeel. De docenten van Crejat zijn er altijd op uit kennis over techniek en inzichten voor vormgeven te vergroten.

De lessen zijn voor iedereen die een nieuw vakgebied wil ontdekken, een oude hobby wil oppakken en uitdiepen, of aanwezige vaardigheden uitbouwen en zich specialiseren, met als doel dit in huidig of toekomstig werk te gebruiken, of zich te specialiseren en zelfstandig kunstenaar te worden. Docenten van Crejat hebben gezamenlijk een programma ontwikkeld, die er voor zorgt dat iedereen stap voor stap leert en ontdekt.

Vrijdag 9 september 2016 tussen 20:00 en 24:00 uur tijdens Kunst tot de Nacht en Zondag 11 september 2016 tussen 13:00 en 19:00 uur tijdens het BliTs Festival, kun je de kunstwerken van Crejat komen bewonderen in de Gasfabriek aan de Lisdoddestraat in Alkmaar de entree is  gratis.

http://www.crejat.nl

 

 

 

Advertentie