BRANDON GRIPPELING & SACHA DE WIJN

Fashion blogger en kleur/stijlconsulent Brandon Grippeling en de zeer getalenteerde Alkmaarse kunstenaar Sacha de Wijn  exposeren samen tijdens kunst tot de nacht. De eerste stukken van hun “wearable art” worden dan tentoongesteld in de Gasfabriek in Alkmaar. Een bijzondere collectie waar kunst echt tot leven komt. Kom langs bij de Gasfabriek 9 en 11 september 2016 om deze unieke  tentoonstelling ‘prototype’ te ervaren.

Eén gedachte twee zielen maakt twee zielen één gedachte.


De expositie is geïnspireerd door een gedachte die bij iedereen leeft, ergens in de hoek van je geest. ‘Wat zou je maken als je een eigen kledinglijn mag ontwerpen?’ Iedereen heeft wel een eigen prototype in gedachten. Toch?

Prototype is die gedachte zichtbaar  maken. Door kunst draagbaar te maken, zodat het ook op straat bekenen en bewonderd kan worden.

Vrijdag 9 september 2016 tussen 20:00 en 24:00 uur tijdens Kunst tot de Nacht en Zondag 11 september 2016 tussen 13:00 en 19:00 uur tijdens het BliTs Festival, kun je de tentoonstelling PROTOTYPE bekijken in de Gasfabriek.

nobrandfashion@gmail.com

sachadewijn@gmail.com

Advertentie