GEZELLIG DRUK TIJDENS POP-UP FESTIVAL BIJ DE GAS!FABRIEK

Het hele weekend stond het oude gaswinningsterrein in het teken van Fundraising voor behoud van het laatst overgebleven erfgoed op dit braakliggende terrein. Als afsluiter van dit unieke weekend stond zondag 11 september 2016 de GAS!Fabriek in het teken van BLiTS. Alle bezoekers, standhouder en helpers bedankt! Samen laten we de Gasfabriek weer stomen.

BLiTS – Food & Lifestyle event met festivalsfeer

Je vindt het allemaal bij BLiTS.
BLiTS! Even lekker struinen over het leukste lifestyle evenement van Alkmaar. En wat is een lifestyle evenement zonder food(trucks) en een fijn muziekje op de achtergrond? Fashion, interieur, accessoires, gezond leven, vintage en veel meer in een relaxte festivalsfeer.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bekijk hier  nog meer foto’s die een leuke impressie geven van het BLiTS event.

 

BLITS!Fabriek

Advertentie