JAN WILLEM LEEGWATER

Volgend weekend 7-9 september 2018 is er een expressionistische art expositie van Jan Willem Leegwater bij de GAS!Fabriek. Naast het erfgoed zijn er nog meer lokale werken te bewonderen van: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Wood by Ton, BYMPM. Muziek: Monkey Sandwich. Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma. Afterparty met DJ Il Disco.

Het werk van Jan Willem Leegwater wordt vooral geïnspireerd door zijn verleden als muziek en arbeidstherapeut. Emotie en impulsiviteit maken dat hij schilderijen maakt die vooral passen bij de situatie van dat moment. Hij gebruikt diverse materialen als acryl verf , gips en kit. En maakt daarbij gebruik van diverse technieken. De meeste werken waarmee hij nu exposeert komen voort uit de periode van 2014 tot heden. Hij werkt samen met het Arcade collectief onder leiding van Jos Kuys uit Alkmaar. Waarmee ze tevens op de kunstmarkt te Bergen staan  als tijdens Kunstnest in de Alkmaarderhout wat ze organiseren.

Jan Willem Leegwater

http://www.kijkendoe.nl
kijkendoe@quicknet.nl

Wil je ook genieten van het werk van Jan willem Leegwater? Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.
Exposities: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Wood by Ton, BYMPM. Muziek: Monkey Sandwich. Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma.
  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Kunst exposities, borrel & tapas. Muziek van Monky Sandwich.
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en pinchos en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag en LIVE! 
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van heerlijke zelfgemaakte pinchos.
Mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? Dat kan! reserveren@gasfabriek.com
Advertentie