PREVIEW KTDN 2018

Kunst tot de Nacht luidt de traditionele opening in van het culturele seizoen van Alkmaar. Alle culturele instellingen laten tijdens deze avond/nacht zien wat zij de komende maanden in petto hebben. Natuurlijk is ook de Gasfabriek van de partij! Kom genieten van kunst, heerlijke tapas & pincho’s en muziek.

Tijdens Kunst tot de Nacht wordt ons sfeervolle pand aan de Helderseweg opengesteld en omgebouwd tot expositie ruimte. Begeleidt door muziek van de band Monkey Sandwich en we sluiten af met tunes van DJ Il Disco.

Bezoek de GAS!FABRIEK tijdens kunst tot de nacht op Vrijdag 7 september 2018

De GAS!FABRIEK opent die avond haar deuren, zodat het culturele publiek tussen 18:00 en 24:00 uur kan genieten van een gevarieerd programma vol kunst, dans en muziek. Onder de deelnemende creatieve kunstenaars vind je bekende namen uit Alkmaar waaronder Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Ton Berger van Wood by Ton, Marcia Vanwersch met haar collectie bympm. Dans: Danjella Wolven en Laura Zijlma van Dentro & Fuera om 20.15 uur.

Muziek: Band Monkey Sandwich 23:00-24:00 uur DJ Il Disco 19:00-01:00 uur.

Een weekend lang wordt de Gasfabriek omgebouwd tot expositie ruimte. Met muziek, dans, drinks & tapas. Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.

  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Exposities, borrel & tapas. Muziek van Monkey Sandwich en DJ Il Disco
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van kunst en zelfgemaakte tapas.

Wil je ook mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? reserveren@gasfabriek.com

Zin in een voorproefje

Kunst tot de Nacht is de opening van het culturele seizoen in Alkmaar! De hele stad staat deze avond en nacht in het teken van theater, muziek, dans, kunst. Voor cultuurliefhebbers en levensgenieters, voor nieuwsgierige Alkmaarders en ontdekkingsreizigers, voor jong en oud, voor vroege nachtvogels en de fanatieke danser. Hier geven we je alvast een sneak peak van de exposities bij de GAS!Fabriek.

Op 25 locaties in de stad is een speciaal programma..
www.kunsttotdenacht.nl

Advertentie