ZA 8 SEP Yvonne Esser-Bakker

Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar. Omlijst door muziek van Monkey Sandwich en DJ Il Disco aan de bar borrelen & tapas.

Yvonne Esser-Bakker uit Alkmaar volgde diverse opleidingen waaronder een studie Binnenhuisarchitectuur, het specialisatie-vak Tekenen aan de Pedagogische Academie en een 4-jarige studie Tekenen en Schilderen aan de Nieuwe Academie Crejat in Alkmaar.

Yvonne Esser-Bakker.png

Yvonne is lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars. In haar atelier te Alkmaar zijn haar schilderijen op afspraak te bezichtigen. Yvonne schildert meestal met acrylverf in meerdere lagen op doek en paneel in klein en groot formaat. Door het onrealistisch kleurgebruik in abstraherend werk ontstaat een onverwacht perspectief.

Inspiratiebronnen als de verre horizon, de weidse ruimte in zee, lucht en landschap en de eindeloze verte zijn uitgangspunten voor een eigen vrije vinding of verbeelding.

www.yvonneesserbakker.nl

Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.
Exposities: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Ton Berger,… . Muziek: Monkey Sandwich, Funky tunes van DJ Il Disco Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma.
  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Exposities, borrel & tapas. Muziek van Monky Sandwich, DJ Il Disco
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en pinchos en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag en LIVE! 
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van heerlijke zelfgemaakte pinchos.
Wil je ook mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? reserveren@gasfabriek.com
Advertentie