ZA 8 SEP Kenny Brennet

Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar. Omlijst door muziek van band Monkey Sandwich en DJ Il Disco.

Kenny Brenet is één van de meest rauwe en tegelijkertijd fijngevoelige kunstenaars die op dit moment te vinden is. Met zijn expressieve werken, gecreëerd met enkel reguliere potloden, creëert hij waarheden achter de leugen.

Zijn scherpe blik is de veroorzaker van de toverpracht en maakt hem uniek ten opzichte van zijn lotgenoten. Kenny heeft zijn talent ontwikkelt in een rauw verleden. In Vught ontdekte hij dat vergeving boven de schuld stond, en door een innerlijke verlossing ontstond de drang om te tekenen.

Negatieve gevoelens werden geaccepteerd, en daarnaast werd er plek gemaakt voor positiviteit. Kenny ontkent zijn verleden niet. Hij is verslaafd geweest en gebruikt dit nu om jongeren te helpen. Hij wilt ze weer zelfvertrouwen geven en ze mee te laten vieren in zijn inspiratie! Kenny tekent fotorealistisch. Zijn zelf aangeleerde skills hebben hem tot de top van zijn genre gebracht. Iedere streek van zijn potlood zit vol bezieling. In zijn werk zie je dat hij geen angst kent en risico neemt om verder te kunnen gaan. Kenny laat zien dat kunst als verlosser geldt, maar ook als een verslavend middel. Durf jij ook verslaafd te raken aan zijn werk?

Kenny Brenet

http://www.kennybrenet.nl/
06 49 21 66 28

Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.
Exposities: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, wood by Ton. Muziek: Monkey Sandwich Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma.
  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Kunst exposities, borrel & tapas. Muziek van Monkey Sandwich en DJ Il Disco.
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en pinchos en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag en LIVE! 
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van heerlijke zelfgemaakte pinchos.
Wil je ook mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? reserveren@gasfabriek.com
Advertentie