ZO 9 SEP Stefano Ariu

Hele weekend van 7 -9 september exposities van Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, BYMPM, Yvonne Esser-Bakker, Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma Wood by Ton. De vrijdag avond wordt omlijst door muziek van band Monkey Sandwich en funky tunes van DJ Il Disco.

Stefano Ariu komt uit Alkmaar en is al veel jaren een reizend kunstenaar. Tijdens zijn reizen doet hij inspiratie op. Elk jaar komt hij in het voorjaar terug naar Alkmaar om zijn kunstwerken te tonen.

Door veel rond te reizen, blijft zijn blikveld altijd gericht op het nieuwe. Daardoor is bij terugkomst Alkmaar ook weer verfrissend: als een nieuwe te ontdekken stad. Dit noemt hij het filosofisch aspect achter de kunst. Daar wil hij andere mensen van mee laten genieten.

Stefano Ariu.png
https://www.facebook.com/Stefano-Ariu-661969913829631/
06- 15552299

Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.
Exposities: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Ton Berger,… . Muziek: Monkey Sandwich Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma.
  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Kunst exposities, borrel & tapas. Muziek van Monkey Sandwich en DJ Il Disco.
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en pinchos en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag en LIVE! 
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van heerlijke zelfgemaakte pinchos.
Wil je ook mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? reserveren@gasfabriek.com
.
Advertentie