VRIJ 7 SEP Dentro

Dansgroep Dentro & Fuera bewonderen? Dat kan op vrijdag 7 september 2018 bij de GAS!Fabriek om 20.15 uur. Tijdens Kunst tot de Nacht zullen Danjella Wolven en Laura hun stuk ‘Fresh Poison’ op een cover van Hozier door Kiesza dansen.

Dentro & Fuera is een dansgroep die is opgericht in 1991 en al veel voorstellingen gedaan heeft op onder andere amateur dansfestivals, dansprojecten op locatie en evenementen en open podia, in onder andere Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Leeuwarden. De dansers krijgen de ruimte een eigen bewegingstaal te ontwikkelen en deze verder uit te diepen. Vaak wordt er gewerkt vanuit improvisatie. De dansstukken worden gecreëerd door de dansers zelf. Gevoelens en emoties, ervaringen en verhalen dienen allemaal als inspiratiebron voor de bewegingen. 

Dentro&Fuera
Wil je ook genieten van prachtige exposities met het oude erfgoed als decor. Kom dan het weekend van 7 tot en met 9  september naar de GAS!Fabriek in Alkmaar.
Exposities: Stefano Ariu, Jan Willem Leegwater, Jos Kuys, Kenny Brenet, Yvonne Esser-Bakker, Ton Berger,… . Muziek: Monkey Sandwich Dans: Dentro & Fuera Danjella Wolven en Laura Zijlma.
  • Vrijdag 7 september         18:00 -01:00 uur                 Kunst tot de nacht
    Kunst exposities, borrel & tapas. Muziek van Monky Sandwich.
  • Zaterdag 8 september       10.00-17.00 uur                 Open monumentendag
    Borrel & Tapas en pinchos en ondertussen genieten van het industriële erfgoed uit 1915.
  • Zondag 9 september         15.00-20.00 uur                 Open monumentendag en LIVE! 
    Kom naar de maandelijkse LIVE! en geniet van heerlijke zelfgemaakte pinchos.
Wil je ook mee eten van de heerlijke tapas & pinchos? reserveren@gasfabriek.com
Advertentie