ZA 28 SEP Bergermeerrun

R U N // Zaterdag 28 september gaat de jaarlijkse Bergermeerrun weer van start. Wij verzorgen het eerste waterpunt gelijk na de start. Naast een verfrissing voor alle hardlopers kunnen supporters bij de Gasfabriek de renners aanmoedigen onder het genot van een hapje en drankje. Of na afloop samen een heerlijk fris pilsje of een wijntje halen. Zien we je zaterdag? Wij wensen alle renners alvast veel succes!

Om 13:00 gaat de Kidsrun van start in de categorie 500m en om 13:10 in de categorie 1000m. Om 13:30 vindt de prijsuitreiking plaats. De start en finish is op het Sportveld Beethovensingel. Om 14:00 uur start voor volwassenen de 5km en 10km hardloopwedstrijd dwars door de Bergermeer. Om 15:30 volgt de prijsuitreiking. Inschrijven kan via de website: https://www.bergermeerrun.nl/inschrijven/

Advertentie