KOOK!BOEK

K O O K B O E K // Nog een paar dagen dan komt het Alkmaars kookboek uit. Wij staan er ook in als 1 van de 55 lokale horeca’s. Dit kookboek is ontstaan, vanuit het idee om de lokale horeca te ondersteunen. Nu de anti-corona maatregelen de horeca meer dan ooit uitdagen, kun jij met de aanschaf van dit boek helpen. Support your local!

Help ons de corona door en bestel op www.alkmaarskookboek.nl en doneer daarmee de volledige winst op het boek aan ons. Het kookboek is niet alleen leuk om te hebben, maar ook leuk om kado te doen. Dus bestel er een voor jezelf, een vriend, een jarige of alvast voor de feestdagen! En oja, je gaat er nog beter van koken ook. Er staan leuke recepten in waarvan één van de 55 recepten komt van de GAS!Fabriek. Leuk toch!?

#supportyourlocal#steundehoreca#Alkmaar#delenislief

Advertentie