MENU KAART

M E N U // Wist je al dat je in het weekend vanaf 12:00 uur zowel binnen als buiten heerlijk kunt smikkelen en smullen bij de Gasfabriek?

Een ‘sneak peek‘ van onze menukaart. We hebben taart en brownie voor bij de koffie, desem broodjes en tosti’s om te lunchen, bites voor bij de borrel en voor de grote trek saté of hamburger met friet. Buiten de kaart om is er vaak een special zoals dit weekend mosselen met friet. In augustus kun je je opgeven voor een special 4 gangen barbecue menu. Hierover zullen we je via onze social media op de hoogte brengen. Dus hou het in de gaten! Maar we dwalen af. Weer terug naar onze menukaart. Zoals je van ons gewend bent staan er ook weer een aantal heerlijke vega(n) opties op. Van een vega burger, flammkuchen, humus wrap, nachos, salade jar tot een vegan bowl. Ook aan de kinderen is gedacht. Krijg je al trek?

Let op!

Tot slot nog een vervelende huishoudelijke mededeling ons domein is gehackt en niet meer bereikbaar. Dus let op: de website en het mailadres van de Gasfabriek zijn (hopelijk tijdelijk) gewijzigd. De nieuwe adressen vind je hieronder.


Reserveer nu je tafeltje online via www.degasfabriek.wordpress.com We proberen altijd plek te houden voor aanloop. Dus als het online niet lukt? Bel ons 072-220 1097 of stuur een mailtje gasfabriek@gmail.com Vaak is er nog wel plek!

Openingstijden:
vrij t/m zon : vanaf 12:00 uur
ma t/m do : op reservering voor (grote) groepen

We zijn niet alleen trots op ons menukaartje, maar ook op ons terras. Het groenste terras van Alkmaar is omringd door stadslandbouw. Met een trampoline, zitzakken, hangmatten en strandstoelen om te loungen. Een voetbalveldje en trampoline voor de kids. En als extraatje voor als je net als wij ook zo van een spelletjes houdt?! Binnen liggen standaard een aantal bordspelletjes en buiten hebben we maar liefst 3 jeue de boule banen. Altijd leuk om je vrienden, collega’s of je familie in te maken! Wanneer kom jij langs?

Advertentie