V R 5/8 MOSSELEN

M I B O // Heb jij onze vrijdagmiddag borrel net zo gemist als wij? De hele maand augustus kun je op vrijdag weer komen borrelen en een hapje eten. Het menu zie je hieronder.

Vrijdag 5 augustus beginnen we met het beroemde mosselpannetje van Menno. Om je vingers bij af te likken. Maar er komt meer: In augustus kun je de zomer vieren bij de Gasfabriek. Lekker loungen in een hangmat of een potje jeue de boulen onder het genot van het een hapje en een drankje. Of je verjaardag vieren met een klein gezelschap. Het is allemaal mogelijk.

Om te beginnen kun je iedere vrijdagen (uit je werk) een borrel komen halen en we serveren dan ook een lekker gerecht voor als je wilt blijven eten. We starten met mosselen op vrijdag 5 augustus. Inloop vanaf 17:00 uur.

Elke zondag zijn we standaard OPEN! vanaf 12:00 uur!

In augustus starten we met BOULES! Een open jeue de boules toernooi. Wat houdt dit in?Je maakt een team en komt op 1 of meerdere zondagen brunchen of barbecuen en dus een potje jeue de boulen. Je kunt dan dagwinnaar worden, maar je team dingt ook mee voor de maandwinnaar. Zo hopen we iedereen aan het jeue de boulen te krijgen met een heel vrijblijvend toernooi zonder al te veel verplichtingen. Leuk toch?? Geef je team op via reserveren@gasfabriek.com of via onze website gasfabriek.com.

Zaterdag 27 augustus is ons maandelijkse DANCE! feestje met ’80-’90’s muziek van DJ’s Marcel & Bert. Tickets zijn available via djsmarcelenbert.nl/ticketshop/

Noteer de komende vrijdagen in je agenda:

VRIJ 5 AUG
VRIJ 12 AUG
VRIJ 19 AUG
VRIJ 26 AUG

Mosselen
Sliptong & Parelhoen
Mexicaans
Paella & Tapas

Met wie kom jij gezellig borrelen en eten?!!
Reserveer online of via reserveren@gasfabriek.com