ACTIVITEITEN

De GAS!Fabriek is liefdevol gerestaureerd. Uitgangspunt daarbij was het behoud van het historische en industriële karakter. Nu worden er leuke evenementen georganiseerd. Door de buurt, lokale bedrijven en buurtbewoners.

Het is een unieke event locatie geworden, waar iedereen iets kan organiseren en je door onze talenten in de watten wordt gelegd. Samen maken we gebruik van het erfgoed en samen zorgen we voor het behoud. Na een bezoek aan de GAS!Fabriek heb je iets unieks ervaren van vroeger-nu en de toekomst, dat je wilt delen.

ZAALHUUR

Je kunt de GAS!Fabriek huren voor een vergadering, event, bijeenkomst, bruiloft, lezing, feestje en diverse activiteiten.

BAR

De GAS!Fabriek heeft een kleine bar waar de buurt samenkomt voor een kopje koffie/thee of een borrel. Open ma-vrij 10-16u en za+zon vanaf 13u tot het gezellig is.

EVENTS

Elke maand diverse evenementen zoals LIVE! muziek TAPAS! en MIBO! vrijdagmiddag borrel. Leuke festivals zoals Heel Alkmaar Kookt, Beergarden en Eten op rolletjes. Zie onze agenda en hou https://www.facebook.com/pg/gasfabriek/ in de gaten.

FOTO SHOOT

Filmmakers, stylisten en fotograven kunnen het erfgoed als decor gebruiken voor een fotoshoot. .

MOESTUIN

Maar ook een plek waar de buurtbewoners samen tuinieren in de stadslandbouw. 

LEREN EN WERKEN

Waar talenten, jong en oud, met en zonder afstand tot de arbeidsmarktleren en werken. Waar je kan flexwerken voor €5 per uur tussen 10-16 uur.

CREATIEVEN GEZOCHT

We zoeken nog kunstenaars en creatieven die hun werken willen exposeren.  Maar we zijn ook op zoek naar vrijwilligers die hun talent willen inzetten.Van gastheren en vrouwen, koks tot een activiteitenbegeleider. Lijkt het je leuk om workshops te begeleiden van een DJ cursus, kookworkshop of handlettering? Wil je je expertise inzetten voor deze plek om trots op te zijn. Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten via info@gasfabriek.com