ACTIVITEITEN

De GAS!Fabriek is liefdevol gerestaureerd. Uitgangspunt daarbij was het behoud van het historische en industriële karakter. Nu worden er leuke evenementen georganiseerd. Door de buurt, lokale bedrijven en buurtbewoners.

Het is een unieke event locatie geworden, waar iedereen iets kan organiseren en je door onze talenten in de watten wordt gelegd. Samen maken we gebruik van het erfgoed en samen zorgen we voor het behoud. Na een bezoek aan de GAS!Fabriek heb je iets unieks ervaren van vroeger-nu en de toekomst, dat je wilt delen.

BAR

De GAS!Fabriek heeft een kleine bar voor een kopje koffie, lunch of een borrel. De Bar is open op ma-vrij 10-16u en zon vanaf 13u tot het gezellig is. De keuken is doordeweeks open voor lunch (tosti’s & soep) tussen 12-14u.

Wil je uitgebreidere lunchen? Dan kun je woe-vrij een lunch proeverij reserveren (bij voorkeur een dag van te voren via reserveren@gasfabriek.com). Zondags hebben we een iets uitgebreidere borrelkaart en een daghap. En elke 1e vrijdag van de maand houden we onze super chille vrijdagmiddagborrel MIBO! met muziek & tapas vanaf €2 per stokje.

ZAALHUUR

Je kunt de GAS!Fabriek huren voor een vergadering, event, bijeenkomst, bruiloft, lezing, feestje en diverse activiteiten.

EVENTS

Elke maand zijn er diverse evenementen zoals LIVE! muziek, Lazy SUN!Day, PROEF! en MIBO! vrijdagmiddag borrel. Leuke festivals zoals Heel Alkmaar Kookt, Beergarden en Eten op rolletjes. Check onze agenda en https://www.facebook.com/pg/gasfabriek/

FOTO SHOOT

Filmmakers, stylisten en fotograven kunnen het erfgoed als decor gebruiken voor een fotoshoot. .

MOESTUIN

Maar ook een plek waar de buurtbewoners samen tuinieren in de stadslandbouw. 

LEREN EN WERKEN

Waar talenten, jong en oud, met en zonder afstand tot de arbeidsmarktleren en werken. Waar je kan flexwerken tussen 10-16 uur voor €5 per uur.

CREATIEVEN GEZOCHT

We zoeken nog kunstenaars, fotograven en creatieven die hun werken willen exposeren. En DJ’s, Muzikanten, theatermakers die een voorproefje willen geven. Elke zondag stellen we het decor van de Gasfabriek voor lokale talenten ter beschikking.

Maar we zijn ook op zoek naar vrijwilligers die hun talent willen inzetten. Van gastheren en vrouwen, koks tot een activiteitenbegeleider. Of lijkt het je leuk om workshops te begeleiden van een DJ cursus, kookworkshop of handlettering? Wil je je expertise inzetten voor deze plek om trots op te zijn. Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten via info@gasfabriek.com