BROEDPLAATS

De historische omgeving is zo herbestemd dat ze weer aantrekkelijk is voor jong en oud. Locals komen gezellig langs om te lunchen, te flexwerken of als ze iets te vieren hebben. Er is voor ieder wat wils, zodat iedereen zich hier kan verbazen en verwonderen. 

Diverse gebruikers

De GAS!Fabriek kan ook worden gebruikt voor feesten, een teamuitje, partijen, foto of videoshoot, een expositie of ander culinair of cultureel event, zodat iedereen kan genieten van het prachtige erfgoed. Kijk hier voor onze arrangement richtprijzen.

Werkplek

Je kunt  flexwerken  bij de GAS!Fabriek. Samen maken we gebruik van de ruimtes en faciliteiten. Denk aan vergaderruimte, spreekkamer, koffie/thee etc.. Overdag wordt er druk gewerkt en in de avonden en weekenden kun je ontspannen. Samen met alle gebruikers maken we gebruik van het erfgoed.

Pop-up

Ook kun je er een pop-up activiteit organiseren, een kookworkshop volgen, of een 3 gangen menu reserveren tijdens een pop-up diner.

Ontbijt, lunch, borrel

De GAS!Fabriek is tegen verspilling van talent, ruimte, erfgoed maar ook van voedsel. Verspilling is zonde! Dagelijks stellen we daarom een variërend menu samen met wat de voorraad strekt. Bekijk dagelijks de menu invulling van de gerechten door ons talent op het krijtbord.

Hou onze fb pagina in de gaten voor onze events.

Samen genieten

 

Workshops

Samen genieten van creaties doe je toch het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. In de tuin, en het erfgoed zorgen we samen voor de verbindende schakel tussen de talenten die werken en leren in de industriële gasfabriek.

Het ambacht nemen we graag op in de programmering van de Gasfabriek. Zodat iedereen kan leren hoe je kunt koken zonder suikers en andere toevoegingen. En kun je straks in het naai atelier je oude garderobe omtoveren in unieke items, zodat je niet steeds iets nieuws hoeft te kopen, maar iets nieuws kunt creëeren.

Broedplaats voor talent

Ben je 16 jaar of ouder en interesse om dit concept mede vorm te geven. Laat het ons hier weten.

Er ontstaat een netwerk van bewoners, talenten en creatieven waaruit een  programmering voortkomt die de leefbaarheid en sociale cohesie vergroot.

Wij zijn altijd op zoek naar bewoners die zelf goede ideeën hebben en actief betrokken willen zijn bij activiteiten in de buurt. Bij de GAS!Fabriek kunnen wijk talenten hun talent laten zien. Zo ontstaat er een divers wijkaanbod van workshops en diensten. Heb je een talent en wil je deze verder ontwikkelen en inzetten voor je wijk? Spreekt ons concept voor en door de buurt je aan? Meld je dan hier aan! Samen kijken we of je binnen ons programma past.

 Tiny Houses

Naast werken en leren wordt er bij de GAS!Fabriek nu ook gewoond in een Tiny House. Het is een tijdelijke pilot om samen met de gemeente Alkmaar te kijken of deze nieuwe woonvorm toekomst biedt? Of het de nieuwe bewoners bevalt op het terrein?  Interesse? Klik hier.

Lees ook:
STADSLANDBOUW & EVENTS & ATELIER & VERHUUR & AANMELDEN, TINY HOUSES