CREATIEF TALENT

Voor ons workshop aanbod zoeken we bewoners uit de buurt die hun talent willen overbrengen op buurt bewoners. Zo leer je een uniek talent van je buren. Extra leuk, vinden wij. En brengen we mensen uit de buurt bij elkaar. Wat dacht je van Robbert die van zijn buurman leert schetsen en Margriet die met een groep van 10 vrouwen hun kledingkast gaat pimpen achter de naaimachine. Of Piet die met andere bewoners de wijk in gaat om zijn fotografie passie over te brengen. Zo ontstaat er een talent overdracht in de wijk.

Ondernemende buurtbewoners krijgen een kans om deel uit te maken van onze programmering.

Exposeren
Het erfgoed is een prachtig decor voor kunst en andere creatieve werken. Wil je je werk exposeren in de Gasfabriek, stuur ons een mail info@gasfabriek.com

Exposities en voorstellingen
Ook stellen we de GF eens in de zoveel tijd open voor kunstexposities of wordt de fabriek omgebouwd zodat er ruimte is voor een culturele voorstelling.

Mobiele creatieve talenten

We zijn altijd op zoek naar een: Naaister, Coupeuse, Stylisten, Leerbewerker…
Tuingek, Kok, Fotograaf, DJ, Technische harrie..
Designer, Tekenaar, Kunstenaar, Filmmakers, Beatboxer…

Let op: we hebben geen atelier ruimtes te huur, maar een gezamenlijk atelier ruimte van 30m2 waar je aan circa 10-20 personen een creatieve workshop kunt geven. Vandaar dat we op zoek zijn naar mobiele talenten.

Stuur een cv en motivatie naar info@gasfabriek.com