HERBESTEMD

De historische omgeving is zo herbestemd dat ze weer aantrekkelijk is voor jong en oud. Met een gezellig cafe, flexwerk-plekken, een vergaderruimte, en spreekkamer, leuke events, stadslandbouw, een workshop programma en Tiny Houses. Zodat iedereen zich hier kan verbazen en verwonderen. 

GEBRUIK ERFGOED

De industriële ruimtes kunnen gebruikt worden voor een fotoshoot, bijeenkomst, borrel of ander event.

LEREN & WERKEN

Wil je werken in een broedplaats voor talent? Reserveer dan een flexwerkplek, spreekkamer of vergaderruimte. Zoek je een (leer)werkplek? We zijn altijd op zoek naar enthousiast talent.

ONTMOETEN

Bij de GAS!Fabriek kun je terecht voor drink&bites. Aan het water (dus ook per bootje te bereiken), en op loop afstand van de stad en het Centraal station.

Hou onze fb pagina in de gaten voor onze pop-up events. Wil je zelf een event organiseren? Laat het ons weten.

Onze talenten nemen dan graag wat taken uit handen. Zoals catering, project of event ondersteuning. Wat een event of project extra glans geeft! Geef daarom het erfgoed en ons talent een kans. Want talent is er om mee te doen.

STADSLANDBOUW

Hou je net als wij van stadslandbouw en wil je de GAS!Fabriek een steuntje in de rug geven? Lease dan voor €25 per jaar 1m2 moestuin bij de GAS!Fabriek of stel deze terbeschikking.

TINY HOUSES

Op het braakliggende gaswinningsterrein wordt tijdelijk ruimte gemaakt voor Tiny Houses. Een nieuwe woonvorm overgewaaid uit Amerika.