LEER/WERK

Heb je ideeën of wil je je expertise inzetten bij de gasfabriek? Zoek je een leerwerkplek? Laat het ons weten. 

Voor actieve bewoners

Wij zijn altijd op zoek naar bewoners die zelf goede ideeën hebben en actief betrokken willen zijn bij activiteiten in de buurt. Bij de GAS!Fabriek kunnen wijk talenten hun talent laten zien. Zo ontstaat er een divers wijkaanbod van workshops en diensten. Heb je een talent en wil je deze verder ontwikkelen en inzetten voor je wijk? Spreekt ons concept voor en door de buurt je aan? Meld je dan hier aan! Samen kijken we of je binnen ons programma past.

Voor talenten

Wil je weer aan het werk of zoek je een (leer)werkplek? Samen met leerwerk bedrijf Stichting MEO, die per februari 2017 haar intrek genomen heeft bij de GAS!Fabriek, helpen we je graag aan werk. Daar waar jouw interesse ligt.

Voor behoud van talent en erfgoed

Geef talent een kans en bekijk met ons hoe we elkaar kunnen versterken. Laat ons talent een creatieve workshop verzorgen. Ook steun je hiermee de sociale activiteiten in de wijk. Bekijk hier een aantal activiteiten:
Kunst tot de nacht
Burendag Bergermeer, Bergerhof

Naast sociale en culturele activiteiten kun je ook voor zakelijke events bij ons terecht. Denk aan een vergadering, teambuilding, borrel, lezing of een actief, culinair of cultureel bedrijfsuitje. Hiermee geef je talenten de kans hun talent verder te ontwikkelen en te laten zien aan de buurt! Dus heb je  een leuk idee voor een evenement of zoek je een unieke lokatie? Denk dan aan ons! Doe ook mee en meld je hier aan.

Lees ook: STADSLANDBOUW & Voorbeeld event

GEZOCHT:

HORECA TALENT

CREATIEF TALENT

ORGANISATIE TALENT

SCHRIJF TALENT

COMMUNICATIE TALENT