MAATSCHAPPELIJK

De GAS!Fabriek en zijn gebruikers dragen bewust bij aan behoud erfgoed, culturele activiteiten en bewust zijn vergroten voor puur eten. Inmiddels hebben we een pool enthousiaste talenten van jong en oud die hun talent hiervoor ter beschikking stellen. 

Onze pool van  talenten bestaat uit een veelzijdige mix van vrijwilligers, creatieven, kunstenaars, studenten, werkzoekenden, talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt, stagiaires en maatschappelijke ondernemers. Samen zetten we ons in voor behoud van het erfgoed.

Zo hebben we onze deuren geopend voor filmakers, fotograven en kunstenaars. Met kunst tot de nacht  hebben diverse kunstenaars hun werken getoond in de GAS!Fabriek met als klapstuk natuurlijk het erfgoed als decor. Tijdens burendag de eerste stappen gezet met behoud van het erfgoed. Ook hebben we met  het Murmelius college Alkmaar het erfgoed schoongemaakt. En meer:

Wij organiseren culturele events en projecten voor een leuke donatie. Zie hierboven, maar denk ook aan een vergadering, expositie, atelier, tentoonstelling, film shoot, voorstelling, filmavond, fotorapportage in de GAS!Fabriek, teamoverleg, borrel, bijeenkomst of lezing. Hiermee geef je talenten de kans hun talent verder te ontwikkelen en te laten zien aan de buurt!

Zoek je nog een inspirerende plek, of heb je een leuk idee voor een evenement? Denk aan ons info@gasfabriek.com dan kijken we samen hoe we elkaar het beste kunnen versterken!