ONTMOETEN

De GAS!Fabriek is een ontmoetingsplek waar je door onze talenten in de watten wordt gelegd. Samen maken we gebruik van het erfgoed en samen zorgen we voor het behoud. De GAS!Fabriek kan worden gebruikt als decor voor een fotoshoot, vergadering, evenement, bijeenkomst of feestje. We zijn ook open tijdens onze leuke pop-up events. Hou https://www.facebook.com/pg/gasfabriek/ in de gaten .

Op deze plek waar vroeger gas door de leidingen stroomde, pompen wij weer energie de stad in. Het erfgoed is liefdevol gerestaureerd. Uitgangspunt daarbij was het behoud van het historische en industriële karakter. Nu zijn de ruimtes, te reserveren voor events, en diverse activiteiten. Na een bezoek aan de GAS!Fabriek heb je iets unieks ervaren van vroeger-nu en de toekomst, dat je wilt delen.

Een plek om trots op te zijn. Waar de buurt samenkomt. Waar talenten, jong en oud, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen leren en werken. Waar je lekker kunt eten en drinken. Waar filmmakers, stylisten en fotograven het erfgoed als decor kunnen gebruiken. Waar iedereen iets kan organiseren. Waar je kan vergaderen of feest vieren. Waar kunstenaars en creatieven hun werken kunnen exposeren. Waar de buurtbewoners samen tuinieren in de stadslandbouw. 

We zoeken nog vrijwilligers die hun talent willen inzetten. Van gastheren en vrouwen, koks tot een activiteitenbegeleider. Lijkt het je leuk om workshops te begeleiden van een DJ cursus, kookworkshop of handlettering? Wil je je expertise inzetten voor deze plek om trots op te zijn. Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten via info@gasfabriek.com