RESERVEREN

De Gasfabriek is een unieke event locatie geworden. Waar je kunt lunchen, borrelen of genieten van live muziek een pubquiz of het leukste DANCE! event. Maar er is ook ruimte waar je een vergadering, bijeenkomst, verjaardag of bruiloft kunt organiseren. Op een plek waar alles draait om energie.

Je kunt via het online reserveringssysteem een tafeltje te reserveren. We houden ook nog wat plekjes vrij voor diegene die spontaan langs willen komen. En je kunt altijd wat drinken aan de bar!

Groepen >10 personen kunnen een reserveringsaanvraag doen via reserveren@gasfabriek.com.

Bij de GAS!Fabriek houden we maandelijks de leukste events. Elke eerste vrijdag van de maand is er een vrijMIBO! en 1x per maand op zaterdag DANCE! want we love to dance en op zondag vaak LIVE!muziek. Hou onze agenda in de gaten en haal op tijd je ticket want vol=vol.

Wil je een feest, diner, meeting of iets anders organiseren? Ook buiten onze openingstijden? Mail ons! We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Een walking diner? Bedrijfsfeest of vergadering met lunch? Niks is ons te gek. Bekijk hier de mogelijkheden.

Voor het gebruik van ons terras of terrein moet je wel denken aan extra kosten eventueel ook voor een tent, heaters en een vergunning. Wil je een moestuin bak huren of de fotowand als decor gebruiken voor een fotoshoot? Dat kan ook!