TALENT

Spreekt de GAS!Fabriek je aan? Heb je zelf ideeën en heb je een talent wat je hiervoor in wilt zetten, laat het ons weten via info@gasfabriek.com. Bouw met ons mee aan een plek om trots op te zijn.  Bekijk hier onze Vacatures vrijwilligers

LEREN VAN ELKAAR EN ELKAAR HELPEN

Wil je ook meehelpen of participeren? Heb je ideeën of wil je je expertise inzetten voor de gasfabriek? Laat het ons weten, want naast een financiële bijdrage zijn talenten uit de wijk en professionals die hun netwerk en expertise willen inzetten zeer welkom.

Vrijwilligers van de VCRA zijn van harte welkom om mee te helpen. Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Leerwerkbedrijf Stichting MEO, en jobcoaches van MEOwerkt zitten in de GAS!Fabriek. Kijk op http://www.stichtingmeo.nl voor meer informatie.

Wij streven ernaar om een maatschappelijke en culturele bijdrage te leveren aan de wijk, mede gericht op de arbeidsmarkt.

Ondernemende buurtbewoners krijgen een kans om deel uit te maken van onze programmering.

Zet je talent in voor je wijk..

Allereerst kijken we samen waar je talent ligt. Wat doe je het liefst? Wat is je passie? En wat zijn je ambities en wat je kwalificaties? Een omgeving waar je je talent kunt laten zien aan de buurt, moet motiveren en inspireren. Dan gaat er energie stromen in een wijk en kunnen vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Dit is het belang waar we aan werken. Wil je zelf iets organiseren in de wijk of heb je goede ideeën voor de stad of jouw buurt? Graag! Neem contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar bewoners die zelf goede ideeën hebben en actief betrokken willen zijn bij activiteiten in de buurt.

Gezocht: Creatieve talenten

  • Naaister, Coupeuse, Stylisten, Leerbewerker…
  • Tuingek, Kok, Fotograaf, Technische harrie..
  • Designer, Tekenaar, kunstenaar, Beatboxer, DJ…

JAAA, ik word wijk talent

Wij geloven dat het bieden van een platform waar iedereen zijn talenten kan laten zien, loont. Het brengt opdrachten of een vaste baan dichterbij en vergroot de sociale cohesie. Samen matchen we vraag en aanbod in de wijk. Geef hier door wat je zoekt of wat je te bieden hebt, dan matchen we je!

Ook gezocht:

Communicatie talent

Organisatie talent

Schrijf talent

Advertenties