WIN-WIN

Het feit dat de GAS!Fabriek een actieve rol speelt in de buurt, wijk en de stad. Het scherp blijven op de behoeftes en zoeken naar kansen en win-win situaties moeten resulteren in een buurtonderneming nieuwe stijl. Verbinden, samenwerken en co-creatie zijn sleutelwoorden die als een rode draad voor de wijk, buurt en de stad zichtbaar en uitnodigend moeten zijn.

Win-win

Hands on! Dat is de mentaliteit. De stichting hoopt dan ook op een groen licht van de gemeente, zodat het werk wat tot nu toe is verzet voortgang kan vinden!

Kennisdeling verbinden, ontwikkeling en groei staan centraal!

Wij dagen je uit om deel te nemen aan ons netwerk. Samen met onze partners willen we WIN-WIN situaties creëren voor talenten, zodat het talent niet verloren gaat. Talent is er om te ontwikkelen, mee te denken en te doen! Om een andere kant van talent verder uit te diepen of te verbreden.

Partners kunnen ook ambities, ideeën en projecten voor leggen. Wij stellen een groep talenten samen. Die zich hier vol enthousiasme en gedrevenheid over buigen.

Wij bieden promotie en een platform. Wij vertellen de omgeving wat je hebt gedaan, wat je talent is en waar je deze voor inzet. Goed voor je imago, netwerk, portfolio of je loopbaan. Partners helpen ook bij het uitvoeren van diverse duurzame en sociale projecten. Bekijk er alvast een paar op ons blog. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Steun ons als PARTNER.

Jij:                 vertelt ons hier wat je zoekt (kantoorruimte, social media expert, fotograaf)
Wij:               kijken hoe de juiste expertise, jou kan vinden, zodat jij optimaal kunt presteren!
Samen:         bouwen we aan een marktplaats voor ondernemend talent.