HUUR

De Gasfabriek is een unieke event locatie geworden. Waar je een vergadering, bijeenkomst, verjaardag of bruiloft kunt organiseren. Op een plek waar alles draait om energie. Maak van je event een totaalbeleving bij de Gasfabriek. Vanaf december 2022 verzorgt Ten Westen alle verhuur en reserveringen bij de Gasfabriek. Mail je vragen naar info@tenwesten.nl

Verhuur
De grote zaal is afsluitbaar te verhuren voor grote groepen. Wil je iets buiten organiseren dan moet je wel denken aan extra kosten voor een tent, heaters en een vergunning. Heb je groene vingers dan kun je een moestuin bak huren of wil je de fotowand als decor gebruiken? Dat kan ook! Stuur mail naar info@tenwesten.nl

Activiteiten
Een creatieve, sportieve of culinaire workshop of entertainment. Denk aan een pubquiz, foto of kook workshop een spelletje gras volleybal of jeue de boule. Of onderbreek je meeting met een inspirerende rondleiding voor je gasten waarin je van alles te weten komt over vroeger- nu en de toekomst van het oude gaswinningsterrein. De plek waar het verleden en de transitie naar een nieuwe circulaire economie samenkomt.

Catering
Ontbijt, zoet of hartig tussendoortje, een gezamenlijke lunch, barbecue, diner of gezellige borrel als afsluiter. De Gasfabriek biedt een onderscheidende culinaire invulling voor ieder event.

Dagdelen
We hebben overdag en ‘s avonds 2 dagdelen. Dag 9:00-12:30 uur en 12:30-16:00 uur
Avond 16:00-20:00 uur en 20:30-00:30 uur

Op alle verhuur (losse en vaste) en gebruik van de ruimtes (gasten en huurders) zijn onze algemene huurvoorwaarden en huisregels van toepassing. Foto’s en film opnames mogen bijvoorbeeld niet (buiten de gehuurde ruimtes) worden gemaakt. Het nuttigen van eigen levensmiddelen is nergens in het pand toegestaan. Iedere bijeenkomst is uniek en vraagt om maatwerk. Met plezier maken wij een offerte op basis van alle specifieke wensen.

Advertentie