ZAALHUUR

De Gasfabriek is een unieke event locatie geworden. Waar je een vergadering, bijeenkomst, verjaardag of bruiloft kunt organiseren. Op een plek waar alles draait om energie. Maak van je event een totaalbeleving bij de Gasfabriek en combineer je event met een activiteit naar keuze.

RuimteZittendStaand
Lounge10p15p
Grote zaal50p100p
Voorcafé10p20p
Vide25p35p
Buiten500p1000p

Voor het huren van ons terras of terrein moet je wel denken aan extra kosten eventueel ook voor een tent, heaters en een vergunning. Wil je een moestuin bak huren of de fotowand als decor gebruiken voor een fotoshoot? Dat kan ook!

Activiteiten:
Een creatieve, sportieve of culinaire workshop of entertainment. Denk aan een pubquiz, foto of kook workshop een spelletje gras volleybal of jeue de boule. Of onderbreek je meeting met een inspirerende rondleiding voor je gasten waarin je van alles te weten komt over vroeger- nu en de toekomst van het oude gaswinningsterrein. De plek waar het verleden en de transitie naar een nieuwe circulaire economie samenkomt.

Catering:
Ontbijt, zoet of hartig tussendoortje, een gezamenlijke lunch, barbecue, diner of gezellige borrel als afsluiter. De Gasfabriek biedt een onderscheidende culinaire invulling voor ieder event. Het assortiment wordt bepaald door het seizoen, de voorraad en de markt.

Verhuur:
Hieronder geven we je een indruk van de zaalhuur mogelijkheden. Deze ruimtes zijn alleen per dagdeel te huur incl. catering.

Faciliteiten:
Tv scherm 65inch €75; 42inch €30; microfoon €5, flip-over €15; muziekinstallatie €125

Dagdelen:
We hebben overdag 2 dagdelen en ‘s avonds ook. *De avond dagdelen zijn alleen door grote groepen te reserveren.

Dag 9:00-13:00 en 12:00-16:00
Avond* 16:00-20:00 en 20:00-24:00

Op alle verhuur (losse en vaste) en gebruik van de ruimtes (gasten en huurders) zijn onze HUISREGELS van toepassing. Foto’s en film opnames mogen bijvoorbeeld niet (buiten de gehuurde ruimtes) worden gemaakt. Het nuttigen van eigen levensmiddelen is nergens in het pand toegestaan. Iedere bijeenkomst is uniek en vraagt om maatwerk. Met plezier maken wij een offerte op basis van alle specifieke wensen.