DOE MEE

Geef talent en erfgoed een kans! Voor een bedrag vanaf €1 per maand kun je al VRIEND worden. Of ondersteun ons als organisatie en wordt een van onze HELDEN.

Wat krijg je er voor terug? Meer dan 50 nieuwe vrienden én je ontvangt onze eeuwige dank!! Bovendien word je uitgenodigd voor de leukste borrels en activiteiten in de GAS!Fabriek.
Bij donaties vanaf €5 per maand krijg je 10% speciale vriendenkorting en een uitnodiging voor de speciale Vriendenavond.

Hoe kun je vriend worden? 

  1. Klik op onderstaande doneer knop
  2. Vul bedrag in
  3. Kies voor doorlopende machtiging
  4. Klik de gewenste frequentie aan
  5. Voltooi de rest van de stappen

button-doneren-geef-blauw

Stichting Behoud GAS!Fabriek is aangemerkt als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapbelasting. Steun onze missie: behoud  het culturele erfgoed van de GAS!Fabriek en doe een DONATIE.

Om deze plek om trots op te zijn te realiseren kunnen we veel ondersteuning gebruiken. Voor (sociale) events, workshops, project organisatie, koken, PR, P&O, administratie, verhuur, schoonmaak, gastheer/vrouw, fondsenwerving etc… Doe jij ook mee? Wil je je expertise inzetten waar en wanneer jij wilt en meebouwen aan deze unieke Broedplaats in Alkmaar! Bekijk hier onze vrijwilligersfuncties.