DOE MEE

Vind je dat het erfgoed behouden moet blijven? Bouw dan mee aan een nieuwe toekomst. Wordt VRIEND voor €25 per jaar. Dan ontvang je vriendenkortingen, een uitnodiging voor het Vrienden -event en je eigen m2 moestuin bij de GAS!Fabriek. 

JAAA, ik word vriend van

ANBI

Stichting Behoud GAS!Fabriek is aangemerkt als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dat betekent dat, afhankelijk van de vorm waarin de gift gedaan wordt, deze gift aftrekbaar is van de inkomsten- en vennootschapbelasting. Door de nieuwe Geefwet levert een gift aan een culturele ANBI tijdelijk een extra voordeel op. Je mag uw gift met een multiplier van 125% verhogen. Je kunt dus 25% meer aftrekken dan dat je hebt geschonken. Het is geldig voor extra aftrek voor giften van minimaal € 60 en maximum € 5000. Een afschrift van de gift moet aan de Belastingdienst overlegd kunnen worden.

Voorbeeld: Giften aan culturele ANBI: € 200, verhoging 25%= € 50, aftrekbaar: € 250.

Giften als bedrijf

De aftrek voor bedrijfsgiften is ook verruimd. Vanaf 2012 mag in plaats van de geldende 10%, liefst 50% van de fiscale winst afgetrokken worden. Voor vennootschapbelasting geldt een multiplier van 150%, tot een maximum van € 5000 per jaar.

Doneer  op IBAN NL97 RABO 0191934925 tnv Stichting Behoud GAS!Fabriek

OF

Doneer-via-ideal2

Doneer direct &  Stook mee!

Geef talent en erfgoed een kans

Wil je talent inzetten om de GAS!Fabriek weer te laten stomen? Bekijk dan onze Vacatures vrijwilligers en stuur je motivatie naar info@gasgabriek.com

Wil je zien hoe het eruit zag en wat we al samen hebben bereikt? Naast de fotoreportage http://bit.ly/gasfabriek en #timewarp is er ook een filmpje te zien.

Duurzame bedrijven die iets willen bijdragen met kennis, materialen en middelen kunnen hier meer lezen over hoe ze mee kunnen helpen met de bouw en wat ze daarvoor terug kunnen verwachten. Samen kunnen we de  GAS!Fabriek weer laten stomen. Met behulp van slimme architectuur, unieke samenwerkingen, hightech producten en materialen. Bouw daarom mee aan deze plek om trots op te zijn! Bekijk hier onze partners.