DOE MEE

Stook mee! Samen laten we het erfgoed weer stomen! Voor een bedrag vanaf €1 per maand kun je al doneren. Wil je meer doen? Wordt dan bijvoorbeeld een VRIEND van de GAS!Fabriek voor €25 per jaar en krijg een 1,5 meter moestuin (Corona proof). Of zet je expertise in en wordt een actief betrokken vriend. Of ondersteun ons als organisatie en wordt een van onze HELDEN.

Geef talent en erfgoed een kans en wordt vriend van de Gasfabriek

Stichting Behoud GAS!Fabriek is aangemerkt als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapbelasting. Steun onze missie: behoud  het culturele erfgoed van de GAS!Fabriek en doe mee!

Wordt een actief berokken vriend van de GAS!Fabriek en help mee wanneer en waarmee jij wilt.

Dit kan door je talent in te zetten wanneer jij wilt. Door te helpen achter de bar of in de keuken, een event te organiseren of een optreden te verzorgen. Wil je liever geen tijd inzetten maar wel helpen dan doe je ons een groot plezier met een donatie. Of je kunt een moestuin bak huren.

Wat krijg je er voor terug? Meer dan 50 nieuwe vrienden én je ontvangt onze eeuwige dank!! Bovendien word je uitgenodigd voor de leukste borrels en activiteiten in de GAS!Fabriek.

Je kunt ons dus op verschillende manieren ondersteunen. Maak hier je keuze kenbaar aan ons. We zijn je eeuwig dankbaar.