JOUW EVENT

De Gasfabriek is een unieke event locatie geworden. Waar alles draait om energie. De ideale plek voor een vergadering, bespreking feest, festival, bijeenkomst, verjaardag of bruiloft. Maak van jouw event een totaalbeleving bij de Gasfabriek.

Vanaf 2023 verzorgt Ten Westen alle reserveringen bij de Gasfabriek.

Verhuur
De grote zaal is afsluitbaar te verhuren voor grote groepen of in zijn geheel voor een bruiloft of een bedrijfsevent. Wil je (ook) iets buiten organiseren dan moet je wel denken aan extra kosten voor een tent, heaters en een vergunning. Heb je groene vingers dan kun je een moestuin bak huren of wil je de fotowand als decor gebruiken voor een foto of film shoot? Dat kan ook!

Activiteiten
Wil je naast de ruimte(s) huren ook iets actiefs doen? Denk aan een creatieve, sportieve of culinaire workshop? Of wil je entertainment een pubquiz of goochelaar, DJ of liveband? Of misschien wel een foto of kook workshop een spelletje gras volleybal of jeue de boule. Of onderbreek je meeting met een inspirerende rondleiding voor je gasten waarin je van alles te weten komt over vroeger- nu en de toekomst van het oude gaswinningsterrein. De plek waar het verleden en de transitie naar een nieuwe circulaire economie samenkomt. Bijna alles is bespreekbaar.

Catering
Bij de Gasfabriek kun je alleen een ruimte huren met catering. Ten Westen biedt een onderscheidende culinaire invulling voor ieder event. Van een heerlijk ontbijt, brunch, zoet of hartig tussendoortje, een zakelijke lunch, barbecue, (walkin)diner, high tea of high wine of gezellige borrel als afsluiter.

Voorwaarden
Op alle verhuur (losse en vaste) en gebruik van de ruimtes (gasten en huurders) zijn onze algemene huurvoorwaarden en huisregels van toepassing. Foto’s en film opnames mogen bijvoorbeeld niet (buiten de gehuurde ruimtes) worden gemaakt. Het nuttigen van eigen levensmiddelen is nergens in het pand toegestaan.

Iedere bijeenkomst is uniek en vraagt om maatwerk. Met plezier maken wij een offerte op basis van alle specifieke wensen.

Advertentie